kasulik lingid: swedbank seb sampopank nordea ilm eestis ja mujal maailmas vene-eesti ja eesti-vene sõnastik online vaata sõiduplaani  


 vene portaali internet - ajakirjad:

afiss online

autoklubi

äri

poliitika

ökonoomika

kultuur

arvamus

ajalugu

kinnisvara

reisimine

welcome

noored

laste jaoks

art

fotoklubi

fortraveller

internet-tv

arvuti

töö

haridus

fotoreportaaz

tervis

êîíüÿê24

animals24

naiste klubi

night people

ole fotomodell

tasuta kuulutused

ärikataloog

àrhitektuur ja disain

pulmakataloog

expert

pulmapidu

shopping

restoran

hotell

kino

tutvumised

reklaam

partnerid

 

 

Hotellikett "Choice" laieneb Eesti ja Baltimaade turul


Rootsi-Läti ühisettevõtte Choice Hotels Baltics, mis omab hotelli nii Tallinnas kui Riias, teatab, et plaanib järgneva kolme aasta jooksul avada oma kaubamärgi all veel üheksa hotelli Eestis, Lätis ja Leedus.

„Oleme kindlad, et keerulistel aegadel tuleb tegutseda ning leida uusi viise ettevõtte arenguks,“ ütles Choice Hotels Scandinavia tegevdirektor ja kontserni juht Torgeir Silseth. „Vaatamata majanduskriisile on Baltimaad endiselt huvipakkuvaks reisisihiks nii lähinaabrite kui ka äripartneritena, mistõttu näeme siin ka enda jaoks olulist turgu,“ sõnas Silseth.

AS Choice Hotels Scandinavia koostöös Riia hotelli Clarion Collection Hotel Valdemarsiga on loonud ühisettevõtte OÜ Choice Hotels Baltics. Riias asuva Clarion Collection Hotel Valdemars hotelli juhib rootsi-läti päritolu perekond Čakste, kes liitusid hotelliketiga Choice aastal 2009. Choice Hotels Baltics tegevusstrateegia on sõlmida lepinguid juba tegutsevate hotellidega, mille alusel need liituvad Choice ketiga.

„Lähtuvalt oma kogemusest tean, et on palju hotelliomanike, kes tunnevad end kriisitingimustes mahajäetuna ja üksikuna ning sooviksid hea meelega kasutada võimalust ühineda mõne tugeva hotelliketiga,“ mainib ettevõtte tegevdirektor Baltimaades Karl Mikael Čakste. „Aastane koostöö Choice’ga näitab, et võrreldes eelnevate aastatega on tublisti suurendanud meie hotelli klientide arv ja tulu,” lisab Čakste.

Käesoleva hetke keeruline majandusolukord annab Choice’le suurepärased võimalused investeerimiseks ning soodsate koostöölepingute sõlmimiseks nii hotelliomanike kui muude tegevusalade esindajate ja pankadega. Silsteth on veendunud, et oma investeeringutega saab Choice hotellikett aidata nii Eesti, Läti kui Leedu hotelle kriisist väljumisel.

Choice loeb kõiki Balti riike oma kohaliku turu osaks, kuna sinna reisivad regulaarselt paljud hotelliketi kliendid. Ettevõte soovib pakkuda neile võimalust viibida Choice esindatud hotellides ka Balti riikides. Käesoleva hetkel on Choice Hotels Baltic alustanud läbirääkimisi juba mitmete kohalike hotellide esindajatega.

AS Choice Hotels Scandinavia on suurim Skandinaavia hotelliket, kus töötab kokku üle 9000 inimese. Kontsernil on rohkem kui 170 hotelli Skandinaavias ja Baltimaades, kuhu kuuluvad sellised kaubamärgid nagu Comfort, Quality, Quality Resort, Clarion Collection ja Clarion. Rohkem informatsiooni Choice Hotels Scandinavia kohta leiate kodulehe aadressilt www.choice.se.




Rubriik Äri Vene Portaalis

 

 

Saatke oma uudis Vene Portaalile:  info@veneportaal.ee  

 


     
     
 

 
     
     
 

 
     

Kõikides küsimustest pöörduda E-maile: info@veneportaal.ee voi tel.: + 372 55 48810

Copyright © 2001-2010 Veneportaal.ee Inc. All rights reserved.