kasulik lingid: swedbank seb sampopank nordea ilm eestis ja mujal maailmas vene-eesti ja eesti-vene sõnastik online vaata sõiduplaani  


 vene portaali internet - ajakirjad:

afiss online

autoklubi

äri

poliitika

ökonoomika

kultuur

arvamus

ajalugu

kinnisvara

reisimine

welcome

noored

laste jaoks

art

fotoklubi

fortraveller

internet-tv

arvuti

töö

haridus

fotoreportaaz

tervis

коньяк24

animals24

naiste klubi

night people

ole fotomodell

tasuta kuulutused

ärikataloog

аrhitektuur ja disain

pulmakataloog

expert

pulmapidu

shopping

restoran

hotell

kino

tutvumised

reklaam

partnerid

 

 

  Palun vabandust aga What The Funk?!


Kohati täna üritusi vaadates tekib küsimus, et kuhu meie aja peod jõudnud on – MVP taltsutab Balous hüljest ja Sharam korraldab Ibizal mingit spageti-vesternit! Palun vabandust aga WTFunk?! Ega me saa ainult soolalakkumisega tegeleda – räägime vahepeal muusikast ka!

Ürituse WTFunk ülesanne on pakkuda alati muusikalist elamust. Olgu see siis A-kategooria välisesineja või vaimustav live! Alustame enesetutvustusega. WTFunk ürituse residentideks StereoÖÖ alustaja Enar “Rakett” Essenson ja Mutant Disco legend Rhythm Doctor. Sageduseks on üle kuu neljas reede.

“Kuna ma veedan poole oma ajast Londonis, siis mida rohkem on mul võimalusi Eestis mängida seda parem. On väga lahe, et ma saan iga kahe kuu tagant Privé’s WTFunk?!’il mängida erinevale atmosfäärile ja publikule kui mujal Tallinnas,” kommenteerib DJ Rhythm Doctor.

Klubi Privé uksed avatakse kell 00:00. Pilet 200.-, flyeriga 150.-, family-listiga 100.-. Klubis Privé on võimalik reserveerida ka VIP-laudu, mis annab võimaluse pidu veelgi erilisemaks muuta. Lisainfo ja reserveerimine vip@clubprive.ee, tel: +372 6310 580, mob: + 372 5625 6000

NB! Kõik, kes lisavad end selle ürituse Facebooki listi ATTENDING, pääsevad klubisse esimesel tunnil tasuta. Alates kella 01:00 on nimed family-listis.



Kuhu minna rubriik Vene Portaalis
 

 

Saatke oma uudis Vene Portaalile:  info@veneportaal.ee  

 


     
     
 

 
     
     
 

 
     

Kõikides küsimustest pöörduda E-maile: info@veneportaal.ee voi tel.: + 372 55 48810

Copyright © 2001-2010Veneportaal.ee Inc. All rights reserved.