kasulik lingid: swedbank seb sampopank nordea ilm eestis ja mujal maailmas vene-eesti ja eesti-vene sõnastik online vaata sõiduplaani  


 vene portaali internet - ajakirjad:

afiss online

autoklubi

äri

poliitika

ökonoomika

kultuur

arvamus

ajalugu

kinnisvara

reisimine

welcome

noored

laste jaoks

art

fotoklubi

fortraveller

internet-tv

arvuti

töö

haridus

fotoreportaaz

tervis

коньяк24

animals24

naiste klubi

night people

ole fotomodell

tasuta kuulutused

ärikataloog

аrhitektuur ja disain

pulmakataloog

expert

pulmapidu

shopping

restoran

hotell

kino

tutvumised

reklaam

partnerid

 

 

 

MALCOLM LINCOLN ESINEB ÕLLESUMMERI PEALAVAL


Malcolm Lincoln esineb neljapäeval, 15. juulil festivali Summer 2010 pealaval mõned tunnid enne skandinaavia roki superstaari HIMi.

Koos Malcolm Lincolniga on Summer kinnitanud pealava esinejana Popidioti, kes tegi puhta töö selleaastasel Eesti Muusikaauhindade galal viies koju neli võitu, k.a Aasta ansambli auhinna.

Summeri pealaval astuvad üles ka äsja oma uue albumi üllitanud HU? ja pandakarude kostüümidega tuntust kogunud läti poptäht Instrumenti, kelle laul “Life Jacket Under Your Seat” on ka meie raadiojaamades tuntud hitt.

Festivali suurel laval esinevad meie üks lemmikbände Smilers ja eestikeelse pop-roki artist Shanon, kelle singel Üksinda figureerib jõuliselt eesti raadiote edetabelites.

Lisaks esineb pealaval Noortebänd 2010 finalistina Summeri esinemise võitnud Animal Drama.

Summer 2010 selleaastased peaesinejad on skandinaavia rokkstaar HIM 15. juulil, elektroonilise popi hetke kuumim nimi maailmas Calvin Harris 14. juulil ning pop ja glämmroki megastaar Scissor Sisters 16. juulil. Festival on löönud käed ansambliga Terminaator, kes toob pealavale eesti artistide seni keeruliseima tehnilise lahendusega show “Tuli ja jää”.

Festival Summer 2010 @ Õllesummer on Eesti suurim vabaõhusündmus, mis toob Tallinna Lauluväljakule igal aastal kokku 70 kuni 80 tuhat pidulist. Tänavu toimub Summer 14.-17. juulini. Piletid on müügil Piletilevi müügipunktides ja Statoili jaamades üle Eesti.

 


Rubriik Kuhu Minna Vene Portaalis

 

Saatke oma uudis Vene Portaalile:  info@veneportaal.ee  

 


     
     
 

 
     
     
 

 
     

Kõikides küsimustest pöörduda E-maile: info@veneportaal.ee voi tel.: + 372 55 48810

Copyright © 2001-2010 Veneportaal.ee Inc. All rights reserved.