kasulik lingid: swedbank seb sampopank nordea ilm eestis ja mujal maailmas vene-eesti ja eesti-vene sõnastik online vaata sõiduplaani  


 vene portaali internet - ajakirjad:

afiss online

autoklubi

äri

poliitika

ökonoomika

kultuur

arvamus

ajalugu

kinnisvara

reisimine

welcome

noored

laste jaoks

art

fotoklubi

fortraveller

internet-tv

arvuti

töö

haridus

fotoreportaaz

tervis

êîíüÿê24

animals24

naiste klubi

night people

ole fotomodell

tasuta kuulutused

ärikataloog

àrhitektuur ja disain

pulmakataloog

expert

pulmapidu

shopping

restoran

hotell

kino

tutvumised

reklaam

partnerid

 

 

 

POP JA GLÄMMROKI MEGASTAAR SCISSOR SISTERS ESINEB ÕLLESUMMERIL
 

Kolmas festivali välisesineja on skandaalne USA uue ajastu pop ja glämmroki suurnimi Scissor Sisters, kes esineb Summer 2010 pealaval reedel, 16. juulil. Ülemaailmse hittlooga “I Don`t Feel Like Dancin`” kuulsaks saanud ning täna oma uue albumi “Night Work” esiksingli “Fire With Fire” välja lasknud superstaar on tuntud nii oma ekstravagantse imago, kui masse hullutavate live-esinemistega.
“Meil on hea meel tuua sel aastal festivalile suve üks aktuaalsem staar, kellel ilmub just paar nädalat enne Eestis esinemist värske album,” ütles Summer 2010 peakorraldaja Marje Hansar. “Nii suurürituste korraldajad – meie nende seas -, kui kogu popmuusika valdkond ootab suure huviga Scissor Sistersi kõmulist albumit,” lisas Hansar.

Kolmekordne Inglismaa ihaldatuma muusikutunnustuse – BRIT Awardi - võitja tee New York`i klubiartistist maailma suurlavadele on olnud kiire ja kõmutekitav. Muusikaline võti - disko- ja popmuusika ning glämmroki segu tõi Scissor Sistersile juba debüütalbumiga 2004. aastal aasta parima plaadimüügi tulemuse Suurbritannias.

Ülemaailmselt nii raadiotes kui tantsusaalides kiirelt tunnustust leidnud Scissor tekitas koduturul USAs aga mitmeid skandaale. Liialt vabameelsed laulutekstid seksist ja lõputust elunautlemisest viisid selleni, et Scissori esimene album korjati müügilt ära USA suurimas kaubamajade ketis Wall-Mart.

Järgmine album “Ta-Dah”, mille hittlugu “I Don`t Feel Like Dancin`” on kirjutatud kahesse koos Elton John`iga, oli ka Eesti raadiojaamades aasta üks mängitumaid lugusi. Albumiga rajas Scissor tee mitte ainult miljonite fännide südamesse, vaid võitis kiitvaid sõnu ka Madonnalt ning samuti shokeerivat imagot armastavalt Lady Gaga`lt.

Scissor Sistersi liikmete eraelu on sama kirev kui bändi imago. Ansambli põhikooslus – laulja Jake Shears ja mitmel instrumendil mängiv ning “tseremooniameistriks” hüütav Ana Matronic said kokku kabareebaaris Halloweeni pidustustel. Naine kujutas endast Andy Warholi poolt hüljatud jüngrit ning mees abordijäänust. Kui siia lisada veel fakt, et laulja Shears töötas samal ajal ööklubis stripparina, siis on mõistetavad bäni shokeeriva imago tagamaad.

Shokeerivad on nii artisti live`d, ülesastumised auhinnatseremooniatel kui skandaalsed sõnavõtud teiste artistide ja muusikatööstuse aadressil. Pingsalt oodatud, juunikuus ilmuvat uut albumit on bänd tutvustanud kui “superseksuaalset” ning kuulduste järgi on muusikaline suund liikumas Talking Heads`i-laadsema avant-gard`se funk-popi poole.

Scissor Sistersi kolmas stuudioalbum “Night Work” ilmub Universal Music alt 28. juunil.

Summer 2010 peaesinejad on lisaks Scissor Sistersile skandinaavia rokkstaar HIM 15. juulil ja elektroonilise popi hetke kuumim nimi maailmas Calvin Harris 14. juulil. Festival on löönud käed ansambliga Terminaator, kes toob pealavale eesti artistide seni keeruliseima tehnilise lahendusega show “Tuli ja jää”.

Summer 2010 on Eesti suurim vabaõhusündmus, mis toob Tallinna Lauluväljakule igal aastal kokku 70 kuni 80 tuhat pidulist. Tänavu toimub Summer 14.-17. juulini. Piletid on müügil Piletilevi müügipunktides ja Statoili jaamades üle Eesti.

 

Rubriik Kuhu minna Vene Portaalis

 

Saatke oma uudis Vene Portaalile:  info@veneportaal.ee  

 


     
     
 

 
     
     
 

 
     

Kõikides küsimustest pöörduda E-maile: info@veneportaal.ee voi tel.: + 372 55 48810

Copyright © 2001-2010 Veneportaal.ee Inc. All rights reserved.